İota

İota (IOTA)

İota (IOTA) Nedir ve Nasıl Alınır? Eos coin nedir? Eos Coin kimin? gibi Eos hakkında bilmek isteyeceğiniz tüm soruların cevaplarını yazımızda bulabilirsiniz.

Öncelikler anlık ve canlı İota fiyatları ile başlayalım.

Canlı İota (IOTA) Fiyatları


Not: Yukarıda bu zaman kadar olan İOTA Türk Lirası ve Dolar grafiğini bulabilirsiniz. 1 İota (IOTA) kaç tl 2021 ve ya 1 İota kaç dolar diye soruyorsanız günlük zaman dilimin yanı sıra aylık, yıllık ve tüm zamanları seçip istediğiniz dönemdeki fiyatına ulaşabilirsiniz.

İota (IOTA) Nedir? İota Coin kimin?

İsterseniz şimdi biraz Eos nedir, özellikleri nelerdir gibi soruları cevaplayalım.

Bitcoin kısaltması BTC olan dijital bir para birimidir.

2008 yılında Şatoshi Nakmoto tarafında kurulan Bitcoin, bir ülkenin merkez bankasına veya aracı kuruma gerek olmadan, elektronik ortamda başka ülkelerin para birimleriyle alınıp satılabilinen bir tür dijital para birimidir.

İota (IOTA) / TL Teknik Analiz Grafiği


Not: Yukarıdaki grafikte istediğiniz zaman diliminde Dash yorumlarını bulabilirsiniz. Dash/TL analizi ile Dash alım, satım hakkında grafik belirlenen zaman dilimine göre yorum yapmaktadır. Alım ve ya satım dışında nötr olarakta fikir verebilmektedir.

İota İşlem Hacmi Nedir?

Not: Yukarıdaki grafiktan Bitcoin’in günlük açılış fiyatı , gün içerisinde hangi fiyatlar arasında gittiği ve ayrıca Bitcoin’in işlem hacmini bulabilirsiniz.

Cardano’nun (ADA) Avantajları Nelerdir?

Bitcoin’in genel olarak dezavantajlı durumları olsa da birçok avantajı bulunmaktadır. Normal para birimlerine göre enflasyon ve ülke ekonomileri göre çok fazla etkilenmez, para transferlerinde genel yöntemlere göre daha ucuz ve hızlı alım satım yapılması en önemli avantajıdır.

Kripto para birimleri hakkında bilmek istediğiniz herşey

Tüm sanal para birimleri grafiği ve de ayrıca canlı sanal para birimleri fiyatlarını Kripto Para Piyasası grafiğimizden bulabilirsiniz.

BİTCOİN (BTC)  – RİPPLE (XRP)ETHEREUM (ETH)TETHER (USDT)CHAİNLİNK (LİNK)